Систем за адвокатски канцеларии

Организирајте ја адвокатската канцеларија брзо и лесно. Дозволете ни да ви покажеме како

service-icon

Централизиран систем

Корисниците имаат централизиран систем каде се чуваат сите податоци или документи поврзани со работата на нивната адвокатска канцеларија.

service-icon

Достапност

Достапност на целата документација за предмети и услуги од каде било преку компјутер или мобилен уред со овозможена интернет конекција.

service-icon

Користење на системот

Заштеда на време, брз пристап до податоци и работа со нив. Може да се користи на компјутер, таблет или паметен телефон со едноставен кориснички интерфејс.

service-icon

Јазици

Решението за адвокатска канцеларија има можност за користење со повеќе јазици: Македонски, Албански, Турски, Англиски и др.

Време е да работиме попаметно

Организирајте ја адвокатската канцеларија брзо и лесно

Вие имате пристап до вашите документи во секое време

Сите документи се структурирани и зачувани на централна локација. До нив може да се пристапи во секое време и од која било локација или уред, од компјутер, таблет или паметен телефон.

Вие имате непосреден пристап до статусот на секој предмет

Во секој момент на време ќе имате целосен увид во напредокот на вашиот предмет. Можете да погледнете што се случило, што треба да се стори и веднаш можете да одговорите на сите поврзани прашања.

Сите податоци за контактите се ажурираат автоматски

Бидејќи сите модули работат беспрекорно заедно, ќе ги најдете сите детали, како имиња, предмети, активности, работни задачи и детали за контакт, во дел на неколку секунди.

content-image

Започнете 15 дена БЕСПЛАТНО!

Ние ја олеснуваме работата на вашата адвокатска канцеларија. Дозволете ни да ви покажеме како

Ние не ги споделуваме вашите лични информации со никого.

Адвокатски календар

Снимајте настани, поставете потсетници и никогаш не заборавајте да бидете присутни на настанот. Календарот на адвокатот, исто така, ги покажува активностите и задачите и никогаш не можете да ги пропуштите.

calendar-img

Организирајте време со активности

Никогаш не заборавај на активност што си ја извршил. Создадете нова активност, линк до дадена ставка и наплатете.

content-image

Интеграција

MadOwl се интегрира со многу апликации што веќе ги користите за да го направите работањето на вашата адвокатска канцеларија полесно.

google-calendar
logo_googleDrive
logo_OneDrive
logo_dropbox

Што ви нудиме?

Small Owl

Small Owl е пакет кој е наменет за адвокатски канцеларии кој имаат од 1 до 5 адвокати.

Middle Owl

Middle Owl е пакет кој е наменет за адвокатски канцеларии кој имаат од 6 до 10 адвокати.

Large Owl

Large Owl е пакет кој е наменет за адвокатски канцеларии кој имаат повеќе од 10 адвокати.

Имате прашања? Контактирајте не на: +389 2 313 3031

Нашиот тим е достапен од Понеделник до Сабота од 8:00 до 19:00